Wasorders

JE koopt een Rambostijl shirt niet zomaar, en daarom hou je het shirt en zeker de print liefst zo lang mogelijk mooi. En natuurlijk beseffen we dat een beetje verwassen uitstraling alleen maar bijdraagt aan de hoeveelheid Rambostijl die het shirt uitstraalt. Maar toch willen we je draag de mogelijkheid geven om je T-shirts met een opdruk lang mooi te laten houden. Langs deze weg dan ook de wasorders! Strijken doen we uiteraard niet. Doe je het toch, dan blijkt het het handigst om de opdruk zelf niet te strijken. Of je moet hem zat zijn natuurlijk.

De Wasautomatiek

Was het T-shirt liefst op 30 graden tot, maar zeker niet hoger dan 40 graden. Maak je het bonter dan die 40 graden, dan moet je niet raar opkijken dat je shirts zullen krimpen en de opdruk niet. Dat geeft een rommelige uitstraling van het geheel.

Binnenstebuiten

Hier zijn keuzes te maken. Door je T-shirts binnenstebuiten te wassen blijft de print langer mooi. Als je dat wil, natuurlijk. De binnenkant van de trommel is vaak ruw en er is dan ook een keuze om de opdruk door regelmatig wassen te beschadigen. Dat ziet er gaaf uit, maar zorgt er ook wel voor dat je na spijt niet bij ons moet komen zeuren. De print vervaagt dan inderdaad. Het is dus, als je ze ongeveer zo wil houden als toen je hem kreeg, verstandig T-shirts binnenstebuiten te wassen. Ben je echt een poepert en wil je er altijd glimmend uitzien, kun je er zelfs voor kiezen om het shirt, samen met de strings en het andere sexy ondergoed binnen het gezin, in een kussensloop te doen.

Niet in de droger

Lijkt me duidelijk. Laat je de shirts hangend drogen aan een waslijn dan zullen de shirts mooier drogen dan wanner je ze liggend droogt; er zullen minder vouwen in het T-shirt achterblijven. Scheelt weer strijken. Doe in ieder geval nooit T-shirts met een opdruk in een droger, hierdoor kan de print vervormen en krimpen de shirts snel! We vertelden al dat dit een rommelig, zo niet belachelijk, resultaat geeft.