Over ons

Rambostijl is een initiatief van mensen die anderen iets willen geven. Herkennen en waarderen. Jij bent Rambostijl.

De essentie van rambostijl is geven. Zonder er iets voor terug te verwachten. Gewoon jezelf zijn dus. Geef ook aan iemand die je Rambostijl vindt. Waarvan jij vindt dat hij of zij dat verdient. Vertel de hele wereld wie jij Rambostijl vindt. en waarom. Geef het door. Van daaruit ontstond het Rambostijl Geef! Shirt. 

Wij gaven zelf ook.  De eerste t-shirts hebben wij aan mensen gegeven die wij zelf Rambostijl vinden. Die mooie dingen doen, goede dingen zeggen of geweldige dingen maken. Die zichzelf zijn. Die geven. Die de wereld een klein stukje mooier maken. Geef het zelf. Geef het door.  #rambostijl

Inmiddels is de collectie uitgebreid. We hebben inmiddels ook shirts die je niet weggeeft. Die je lekker voor jezelf houdt. Verwen jezelf een lekker met een gaaf shirt omdat je een Halve Marathon hebt volbracht, omdat je gewoon goed bezig bent of omdat het gewoon heel gaaf staat. Rambostijl past altijd. 

Wij hebben geen echte doelgroep. Iedereen kan Rambostijl hebben en dragen. Rambostijl is universeel, voor vrouwen mannen, kinderen in alle kleuren van de regenboog. 

Wat we wel hebben is gewoon mooie kwaliteit. En natuurlijk zitten daar verschillen in. Daarom hebben we een duidelijk indeling in Basis, Premium en Pro. Dan weet je wat je mag verwachten. Weet wel dat zelfs onze basis vele malen beter is dan de basis die je kent. Laat staan de Pro’s, die zijn onevenaarbaar.